Back to Top

Voor een vast bedrag per maand is uw banner te zien op FotoCuijk.nl.

De banners rouleren door de hele site (homepage en overige pagina’s), omdat veel bezoekers direct naar een artikel surfen – bijvoorbeeld vanuit Facebook – en dan de homepage overslaan. Ook worden veel oudere artikelen bekeken op FotoCuijk.nl.

Een bezoeker bekijkt gemiddeld twee tot drie pagina’s en wij zorgen er voor dat uw banner – gemiddeld – binnen twee klikken altijd te zien is. Of anders gezegd: uw banner is gegarandeerd minimaal 50% van alle pagina’s in beeld.

Algemeen overzicht bannertarieven 2018.
  Tarief per maand Tarief per kwartaal Tarief per 6 maanden Tarief per jaar
150 x 100 px € 35,00 € 100,00 € 150,00 € 275.00
         

Banners kunnen worden aangeleverd in een van de bovenstaande formaten als jpg-bestand, (animated) gif-bestand of eventueel ook als flashbestand (swf). De maximale bestandsgrootte is 20 KB. Voor flashbanners moet een clicktag variabele in het bestand worden opgenomen. De maximale animatietijd is 15 seconden of 4 loops. Bij bewegende banners moet ook een statische variant in hetzelfde formaat worden meegeleverd. Minimumperiode: 1 maand.

Indien u niet in staat bent zelf een banner te laten vervaardigen, doen wij dat graag voor u op basis van het door u aangeleverde bedrijfslogo. Dat is gratis als u minimaal een halfjaarcontract afsluit.

de genoemde bedragen zijn ex. BTW.

Banner voorbeeld
150 x 100 px

Algemene voorwaarden adverteren FotoCuijk.nl
  1. De website FotoCuijk.nl is een uitgave van Arjan Broekmans Photography. Voor zover van toepassing gelden de Algemene Voorwaarden van Arjan Broekmans Photography. In aanvulling daarop gelden onderstaande Algemene Voorwaarden met betrekking tot adverteren op FotoCuijk.nl.
  2. Deze voorwaarden maken deel uit van alle aanbiedingen van en overeenkomsten met FotoCuijk.nl cq. Arjan Broekmans Photography met betrekking tot FotoCuijk.nl voor zover daarvan niet uitdrukkelijk schriftelijk is afgeweken.
  3. De kosten van banners en andere reclame-uitingen worden bij plaatsing direct en volledig in rekening gebracht en dienen uiterlijk binnen 30 dagen na de factuurdatum te zijn voldaan. Indien betaling niet op tijd geschiedt, zal de banner cq. andere reclameuiting worden opgeschort.
  4. Banners en andere reclame-uitingen op FotoCuijk.nl worden vertoond zoals aangegeven op de website. Gewoonlijk worden banners op wisselende pagina’s getoond en zijn ze op 50 procent van de pagina’s in beeld, tenzij anders overeengekomen.
  5. Als Verkeersnet door overmacht tijdelijk niet bereikbaar is of indien FotoCuijk.nl om andere redenen niet in staat is om aan zijn verplichtingen te voldoen, vindt desgevraagd restitutie plaats van de advertentiekosten indien de website langer dan 15 dagen off line is geweest.
  6. FotoCuijk.nl en Arjan Broekmans Photography kunnen niet aansprakelijk- of schadeplichtig gesteld worden voor de directe schade en voor vervolgschade die een gevolg is van het publiceren cq. het niet-publiceren van advertenties cq. banners en dergelijke van derden.
  7. Klachten worden doorgaans binnen 15 dagen behandeld. Indien dit om enige reden niet mogelijk is wordt de adverteerder op de hoogte gesteld van de vertragingsduur.


E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.